June 8, 2014

Lillad albumkaardid

Need albumkaardid said valmis tegelikult juba esmaspäeval, kuid neid ei saanud enne näidata, kui "oht" möödas. Teisipäeval lendasid need Kanadasse. Minu kallis õde võttis endale 7.06.2014 uue perenime ning selle sündmuse jaoks tegin need albumkaardid kingitusteks vanematele. Pildid kaartide sisse jäi noorpaari panna.  Peagi lendab üks nendest tagasi Eestisse ning jääb kaunistama mu vanemate riiulit.

Albumkaardi põhi on metallik kartong 250g, uus värv lilla. Algajatele ma seda materjali ei soovita, sest valged kiud löövad väga kergelt välja kartongi soonimisel ja murdmisel. Siiski toimis nipp - teha murdejoon  mõlemale paberi poolele ning murdejoone sissepainutamist teha rahulikult ja vaikselt. Liigne murdejoone maha surumine nt luupulgaga pole hea mõte, pigem panna ööpäevaks raskete raamatute alla.
Igale erinevale materjalile tuleb erinevalt läheneda.
Kõik valge paber on curious ice gold 120g.








Ning selle postituse lõpus tunnen ka kurbust, et unustasin teha pildi karpkaardist, mille andsin vanematele kaasa meie kõigi õnnitlustega. See oli väga sarnane albumkaardi pealmisele kompositsioonile.

Kuid teile, Heli ja Gordon, palju õnne ja rohkelt armastust!

Ei oskagi soovida midagi muud,
kui päeviti päikest ja öösiti kuud.
Et arm püsiks värske ja kaasa truu,
eks inimlik õnn siis olegi suur.
Teineteist ärge jätke saatuse hooleks,
rõõmud ja mured kõik jagage pooleks!

 

 



2 comments: