April 29, 2016

Individuaalõpe

Lähen vaikselt üle individuaalõppele. Töötubade korraldamine / nende läbiviimine mõnes salongis on minu jaoks üks suur kolimine. Et oleks kõik materjalid ja töövahendid käe-jala juures on mõnusam teha individuaalõpet omas väikses pesas, mida võiks tegelikult stuudioks nimetada.

Kahel päeval järjest käisid juba esimese õpilased. Kuna minu põhiartikliks on kujunened albumite ja karpide toorikud, siis õpetan pigem tehnikat ja jagan selleteemalisi nippe. Kaunistamine jääb kodutööks.

Tegutsen kodusel pinnal ja sain oma töötoaks maja kõige päikselisema toa. Lausa lust on tööd teha, kui imeilus päike paitab põski. Päiksega aga kaasnevad väiksed nüansid, nimelt piisab vaid kahest päikselisest päevast sinistele, punastele ja pruunidele paberitele, et värv haihtuma hakkaks. Selle vältimiseks ootab turvakile aknaklaasidele paigaldamist, mis spetsifikatsiooni kohaselt peaks 98% UV-kiirgust kinni püüdma. Järgmiseks on veel stuudiole sobilikud aknakatted päiksevalguse suunamiseks ning rohkete riiulite ja sahtlitega mööbel.


Õppimisel on peidetud belgia pistes album...


Õpitu kinnistamiseks jäi kodutööks veel teine samasugune album valmis liimida / õmmelda (materjal esiplaanil).



No comments:

Post a Comment